Csomagküldés Anglia és Magyarország között

ISMERJE MEG A HUNPARCEL ONLINE CSOMAGSZÁLLÍTÁSI RENDSZERT

- mobiloptimalizált
- rugalmas hozzáférés
- 7 napos szállítási határidő
- garantált szolgáltatás
- kártyás fizetés

Online csomagfeladás
A Hunparcel új fejlesztése egy webes megrendelő felület minden opcióval, amellyel könnyebb és gyorsabb a csomagfeladás és csomagküldés.

A Hunparcel összes szolgáltatása egy helyen rendelkezésre áll, és a megrendelést követően a szükséges megrendelések is kinyomtathatók. Ha megrendelést küld el a Hunparcel rendszerében, akkor minden adat a nyomtatással egy időben az Ön adatlapján is megjelenik visszakereshető állapotban, újrarendeléssel és modosítással együtt.

Nem kell programot telepítenie. Minden elérhető webes felületen vagy mobil applikáción keresztül, csak internetkapcsolat szükséges hozzá. Hatékony rendszerünkben egyszerűen fizethet kártyával is már a megrendelést követően, így a későbbiekben nem kell többet foglalkoznia a rendeléssel. Természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség. 

A feladó előnyei:

1.    online megrendelés
2.    fix szállítási költségek
3.    előre jelzett felvételi időpotok
4.    automatikus kártyás fizetés

A címzett előnyei:

1.    értesítés a kiszállításról
2.    előre jelzett szállítási időpont
3.    kézbesítési cím módosítás

 

Csomagfelvétel mindennap Londonban és Budapesten!

Cégünk London és már teljes Anglia, valamint Magyarország közötti csomagszállítással foglalkozik. Több mint 12 éves tapasztalatunk nyújt garanciát Önnek arra, hogy csomagjai mindig sértetlenül eljutnak a címzetthez. Csomagfelvételre és -leadásra lehetőség nyílik az út során érintett országok (Franciaország, Hollandia, Belgium, Németország, Ausztria, Csehország, Szlovákia) területén is, a tranzit útvonaltól maximum 20 km távolságig. Egyéb címelkre egyedi ajánlatot tudunk adni emailben.
Magyarországon belül teljes lefedettséget biztosítunk általában 5-7 napos csomagfelvételi és leadási idővel. Minden főbb városban és vonzáskörzetében elérhetőek vagyunk:

 

Csomagküldés és csomagszállítás Anglia és Magyarország között hetente.
Rendszeresen, biztosítással, háztól házig.

Minden felvett csomagot háztól házig szállítunk, az érkezés időpontját pedig előzetesen telefonon vagy emailben egyeztetjük mind a küldő, mind a fogadó féllel, így senkinek sem szükséges külön telephelyi nyitvatartáshoz alkalmazkodnia vagy szabadnapot kivennie, ha fontos csomagot vár. Csomagok felvételére és leadására a hét több napján is van lehetőség területi felosztás alapján.

Célközönségünk elsősorban az Angliában munkát vállalók és otthon maradt családtagjaik, de szolgáltatásunk elérhető cégek, vállalkozások számára is.
Csomagszállítás szolgáltatásunk maximum 3 db csomag, bőrönd, doboz, esetleg zsák szállítását tartalmazza. Autóink £ 10.000-ig teljeskörű árubiztosítással rendelkeznek. A csomag feladásakor elektronikus fuvarlevelet töltünk ki, és átvételi elismervényt küldünk a csomagról, árral feltüntetve.

A legkedvezőbb árkalkulációhoz törekedjen a csomagok méretének és súlyának pontos megadására, minimalizálására (db, cm * cm * cm, kg) mert ezek alapján lesz behatárolható a szállítási díj. Csak az összesített súly és méret meghatározó, így lehetőleg csomagoljon több darabba, hogy a küldemény könnyen kezelhető, rakodható legyen. Az árainkról részletesen az Árak menüpontban olvashat.
 
A küldemény felvételéről, kiszállításáról rendszerünk SMS-ben értesíti az ügyfeleket, amire az ügyfél válasz SMS-ben az adott cím irányítószámával azonosítva visszajelez, igazolva, hogy az értesítést megkapta, és várja a futárunk érkezését. A kiértesítés részletesebb leírása a Szolgáltatási feltételekben található.

A legfontosabb tényező a szállítások során a csomagolás, mivel ez biztosítja, hogy a küldemény a feladáskori állapotban érkezzen meg a rendeltetési címre. Fontos, hogy a Csomagolás menüpontban leírtak szerint állítsa össze a küldeményét.

Folyamatosan bővülő csapatunk igyekszik minden igényt kielégíteni, forduljon hozzánk bizalommal!

Csomagküldés megrendelése

Költöztetés Londonban és Angliában

Teljeskörű költöztetést vállalunk a single szobától a 4-5 hálószobás kertes lakásokig és házakig. Irodák és raktárak költözésében is hatékony segítséget tudunk biztosítani, hiszen a költözés nagyságától függően kisebb és nagyobb autók is rendelkezésre állnak.

ÓRABÉR:
A költözési díjak órabér alapján kerülnek meghatározásra.
Fizetendő minimum munkadíj (alapdíj): 2 óra, abban az esetben is ha esetleg csak 1 órát vesz igénybe a költözés. A költöztetésnél biztosítjuk a be- és kipakolást, valamint a gépjárműben lévő értékeit £ 10.000-ig.

Vidéki költözés, vagy nagyobb távolság esetén üzemanyag árat számolunk fel. Autóink költöztető pokróccal, GPS-szel és megfelelő rögzítő eszközökkel vannak felszerelve.

FIX ÁRAS:
Előzetes felmérés alapján FIX áras költözésre is van lehetőség, amit főként nagyobb és hosszabb munkák esetén érdemes igénybe venni. A költözéssel kapcsolatos kérdéseit az info@hunparcel.com címre küldje meg és további információkkal állunk rendelkezésére.

Költöztetés Anglia – Magyarország

Kisebb és nagyobb költözések teljes körű lebonyolítását akár csomagolással és raktározással együtt is tudjuk vállalni. Erről bővebben a Csomagolás és Raktározás menüpontban tájékozódhat.

Családi költözés esetén az autó teljes rakterének bérlésére is lehetőséget biztosítunk, ami Budapest és London között már kedvezményes áron elérhető akár 17m3 terejedelemig. Szolgáltatásunkat teljes angliai lefedettséggel tudjuk biztosítani külön egyedi dátummal, igazodva a megrendelők igényeihez.

Járműparkunk 3,5t - 18t tonnás gépjárművekből áll. Így a költözésekhez mindig ügyfeleink igényeinek megfelelő méretű autót tudunk biztosítani. Legyen szó kisebb vagy nagyobb volumenű költözésről.

Költöztetés esetén a csomagok mennyiségétől és nagyságától függően egyedi árajánlatot adunk Önnek. Kérjük, amennyiben kétsége van afelől, hogy telefonos megbeszélés alapján megfelelő tájékoztatást tud adni kollégánknak a költöztetendő tételekről, vegye igénybe ingyenes londoni vagy budapesti konzultációnkat melyet teljes ingatlan költözése esetén (minimum 3-5 szobás lakás vagy kertes ház) helyszíni felméréssel végzünk és pontos árat adunk Önnek.

Kérjük, lehetőség szerint vegye igénybe a fent említett szolgáltatásunkat (felmérés), hiszen költöztetés esetén komoly gondot okozhat, ha az előre jelzettnél több mindent kell elszállítanunk. Az Ön érdeke is, hogy csomagjai hiánytalanul beférjenek az éppen aktuális  gépjárműbe és ne kelljen egy újabb időpontra újabb felvételt megrendelnie egy elfelejtett szekrény vagy kimaradt kerékpár miatt.

Költöztetés megrendeléséhez kattintson ide.

Nincs elég doboza? Nem tudja, hogy mit mibe csomagoljon? Nincs ideje dobozolással bajlódni? Kérjen csomagolást cégünktől melyet szakképzett kolegáink végeznek meglepően hatékonyan rövid idő alatt. Részletekért kattintson ide!

Költöztetés Európában

Igény szerint vállaljuk lakások és házak költöztetését az év minden napján. Árakalkulációt email-ben előre egyeztetett mennyiség és időpont után tudunk adni.

Természetesen csomagolás szolgáltatásunk és a budapesti és londoni telephelyünkön történő raktározás ebben az esetben is elérhető.

Várjuk kedves ügyfeleink megrendelését, amit a Megrendelés menüpont alatt található űrlap kitöltésével küldhet el nekünk.

Angol címre van szüksége, ahova küldeményeit rendelheti?

Olvasson tovább

Csomagolás

Mivel csak szállíthatóan csomagolt, megfelelően lezárt és kiszállítási adatokkal felcímzett küldeményeket áll módunkban továbbítani, így a csomagolás az egyik legfontosabb tényező a szállítások során.

Olvasson tovább