Csomagküldés Anglia és Magyarország között

ISMERJE MEG A HUNPARCEL ONLINE CSOMAGSZÁLLÍTÁSI RENDSZERT

- mobiloptimalizált
- rugalmas hozzáférés
- 7 napos szállítási határidő
- garantált szolgáltatás
- kártyás fizetés

Online csomagfeladás
A Hunparcel új fejlesztése egy webes megrendelő felület minden opcióval, amellyel könnyebb és gyorsabb a csomagfeladás és csomagküldés.

A Hunparcel összes szolgáltatása egy helyen rendelkezésre áll, és a megrendelést követően a szükséges megrendelések is kinyomtathatók. Ha megrendelést küld el a Hunparcel rendszerében, akkor minden adat a nyomtatással egy időben az Ön adatlapján is megjelenik visszakereshető állapotban, újrarendeléssel és modosítással együtt.

Nem kell programot telepítenie. Minden elérhető webes felületen vagy mobil applikáción keresztül, csak internetkapcsolat szükséges hozzá. Hatékony rendszerünkben egyszerűen fizethet kártyával is már a megrendelést követően, így a későbbiekben nem kell többet foglalkoznia a rendeléssel. Természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség. 

A feladó előnyei:

1.    online megrendelés
2.    fix szállítási költségek
3.    előre jelzett felvételi időpotok
4.    automatikus kártyás fizetés

A címzett előnyei:

1.    értesítés a kiszállításról
2.    előre jelzett szállítási időpont
3.    kézbesítési cím módosítás

 

Csomagfelvétel mindennap Londonban és Budapesten!

Cégünk London és már teljes Anglia, valamint Magyarország közötti csomagszállítással foglalkozik. Több mint 12 éves tapasztalatunk nyújt garanciát Önnek arra, hogy csomagjai mindig sértetlenül eljutnak a címzetthez. Csomagfelvételre és -leadásra lehetőség nyílik az út során érintett országok (Franciaország, Hollandia, Belgium, Németország, Ausztria, Csehország, Szlovákia) területén is, a tranzit útvonaltól maximum 20 km távolságig. Egyéb címelkre egyedi ajánlatot tudunk adni emailben.
Magyarországon belül teljes lefedettséget biztosítunk általában 5-7 napos csomagfelvételi és leadási idővel. Minden főbb városban és vonzáskörzetében elérhetőek vagyunk:

 

Csomagküldés és csomagszállítás Anglia és Magyarország között hetente.
Rendszeresen, biztosítással, háztól házig.

Minden felvett csomagot háztól házig szállítunk, az érkezés időpontját pedig előzetesen telefonon vagy emailben egyeztetjük mind a küldő, mind a fogadó féllel, így senkinek sem szükséges külön telephelyi nyitvatartáshoz alkalmazkodnia vagy szabadnapot kivennie, ha fontos csomagot vár. Csomagok felvételére és leadására a hét több napján is van lehetőség területi felosztás alapján.

Célközönségünk elsősorban az Angliában munkát vállalók és otthon maradt családtagjaik, de szolgáltatásunk elérhető cégek, vállalkozások számára is.
Csomagszállítás szolgáltatásunk maximum 3 db csomag, bőrönd, doboz, esetleg zsák szállítását tartalmazza. Autóink £ 10.000-ig teljeskörű árubiztosítással rendelkeznek. A csomag feladásakor elektronikus fuvarlevelet töltünk ki, és átvételi elismervényt küldünk a csomagról, árral feltüntetve.

A legkedvezőbb árkalkulációhoz törekedjen a csomagok méretének és súlyának pontos megadására, minimalizálására (db, cm * cm * cm, kg) mert ezek alapján lesz behatárolható a szállítási díj. Csak az összesített súly és méret meghatározó, így lehetőleg csomagoljon több darabba, hogy a küldemény könnyen kezelhető, rakodható legyen. Az árainkról részletesen az Árak menüpontban olvashat.
 
A küldemény felvételéről, kiszállításáról rendszerünk SMS-ben értesíti az ügyfeleket, amire az ügyfél válasz SMS-ben az adott cím irányítószámával azonosítva visszajelez, igazolva, hogy az értesítést megkapta, és várja a futárunk érkezését. A kiértesítés részletesebb leírása a Szolgáltatási feltételekben található.

A legfontosabb tényező a szállítások során a csomagolás, mivel ez biztosítja, hogy a küldemény a feladáskori állapotban érkezzen meg a rendeltetési címre. Fontos, hogy a Csomagolás menüpontban leírtak szerint állítsa össze a küldeményét.

Folyamatosan bővülő csapatunk igyekszik minden igényt kielégíteni, forduljon hozzánk bizalommal!

Csomagküldés megrendelése