Csomagszállítás Magyarországról Angliába, gyorsan és gördülékenyen? Lehetséges!

A csomagküldés és csomagszállítás Angliából Magyarországra, manapság már egy nagyon könnyű és gördülékeny folyamat szokott lenni az esetek többségében, amennyiben az adott szállító cégnél minden fontos lépésre ki van találva egy jól kidolgozott folyamat és automatizmus. Ezekre a folyamatokra és rendszerekre természetesen nálunk a Hunparcel-nél, kiemelten ügyelünk és folyamatosan fejlesztjük őket, megkönnyítve ezzel az ügyfeleink dolgát.

 

Azonban vannak olyan tényezők, amelyek cégünk hatáskörén kívül állnak. Ezekre a feladónak kell kiemelten figyelnie, ha azt szeretné, hogy minden gördülékenyen menjen és a feladott küldeménye időben és épségben megérkezzen a címzetthez.Ebben a cikkünkben egy Budapestről Angliába küldött csomag példáján keresztül nézzük meg azt, hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie egy futárszolgálatnak, és milyen szempontokra kell figyelnie a csomag feladójának ahhoz, hogy minden folyamat gördülékenyen menjen.

 

 

Csomagfeladás módjának kiválasztása

 

Az első lépés, hogy a https://www.hunparcel.com/csomagkuldes weboldalon keresztül, egy webes megrendelő felületen le kell adni a csomagküldés igényét a kedves látogatónak.

 

Az összes szolgáltatásunk egy helyen rendelkezésre áll, így könnyedén, bárki egy pillanat alatt le tudja adni csomagküldési kérelmét. A megrendelést követően, a szükséges szállítási információk megtalálhatóak és kinyomtathatóak a weboldalunkon vagy a kapott e-mailen keresztül.

 

Ami pedig a legjobb, hogy ügyfeleink számára nem szükséges semmilyen programot telepíteni. Minden elérhető webes felületen vagy mobil applikáción keresztül, tehát csak internetkapcsolat szükséges hozzá.

 

Csomagméret megadása az online fizetéshez és fix szállítási költségekhez

 

A legkedvezőbb árkalkulációhoz fontos, hogy a megrendelő törekedjen a csomagok méretének és súlyának pontos megadására, minimalizálására (db, cm * cm * cm, kg), hiszen ezek alapján lesz behatárolható a pontos szállítási díj.

 

Csak az összesített súly és méret meghatározó, így azt szoktuk ajánlani, hogy lehetőleg csomagoljon több, különálló darabba, hogy ezáltal a küldemény könnyen kezelhető, rakodható legyen.

 

Hatékony rendszerünkben egyszerűen lehet fizetni már kártyával is a megrendelést követően, így a későbbiekben nem kell többet foglalkoznia a rendeléssel. Természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.

 

A pontos árainkról részletesen az Árak menüpontban olvashat többet.

 

Feladandó küldemény csomagolása

 

Mivel csak szállításra készen csomagolt, megfelelően lezárt és kiszállítási adatokkal felcímzett küldeményeket áll módunkban továbbítani, így a csomagolás az egyik legfontosabb tényező a szállítások során.

 

Fontos, hogy a Csomagolás menüpontot mindenképp alaposan olvassa el és leírtak szerint állítsa össze a küldeményét.

 

A csomagok szállítása és biztosítása Magyarország és Anglia között

 

A csomagokat mindig biztosítással, háztól-házig szállítjuk. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy Önhöz a megbeszélt időpontban fog érkezni a futárunk, illetve a címzetthez is Angliába, az előre egyeztetett időpontban fog érkezni a csomag. A csomagok felvételére és leadására a hét több napján is van lehetőség, területi felosztás alapján. Erről pontos egyeztetés a kollégánkkal történik telefonos módon.

 

Csomagszállítás szolgáltatásunk maximum 3 db csomag, bőrönd, doboz, esetleg zsák szállítását tartalmazza. Autóink £ 10.000-ig teljeskörű árubiztosítással rendelkeznek. A csomag feladásakor elektronikus fuvarlevelet töltünk ki, és átvételi elismervényt küldünk a csomagról, árral feltüntetve.

 

További fontos információ, hogy a küldemény felvételéről, kiszállításáról rendszerünk SMS-ben értesít, amire az ügyfél válasz SMS-ben, az adott cím irányítószámával azonosítva visszajelez, igazolva, hogy az értesítést megkapta, és várja a futárunk érkezését.

A kiértesítés részletesebb leírása a Szolgáltatási feltételekben található.

 

 

Összegzés

 

Összegzésül nézzük át még egyszer a teljes csomagküldési folyamatot Magyarország és London között.

 

  1. A weboldalunkon keresztül könnyedén és gyorsan le lehet adni a csomagküldési kérelmet, amiben meg kell adni az elküldeni kívánt csomag pontos adatait.
  2. Ezután a küldeményt gondosan, a weboldalunkon leírtak szerint be kell csomagolni.
  3. Végül a megbeszélt időpontban várni a futárt és odaadni neki a csomagot.

 

Ennyire egyszerű lenne? Igen! Ha mindent a leírtak szerint csinál a kedves ügyfelünk, akkor a csomagküldés Angliából Magyarországra (vagy fordítva), ennyire gyerekjáték.

 

A feladó előnyei, hogy:

1.    online könnyedén le tudja adni a megrendelését

2.    fix szállítási költségekkel tud számolni

3.    előre jelzett felvételi időpontok közül tud választani

4.    automatikus kártyás fizetéssel tudja rendezni a csomagszállítás díját

 

A címzett előnyei pedig az alábbiak:

1.    Mindenféleképp értesítést kap a kiszállítás időpontjáról

2.    előre jelzett szállítási időponthoz tartja magát a futárunk

3.    kézbesítési cím módosítás esetén is rugalmasan kiszállítjuk a csomagját.

 

Amennyiben Ön is csomagküldésen gondolkodik Angliába, kattintson az alábbi oldalunkra:

 

https://www.hunparcel.com/csomagkuldes

 

Bármilyen kérdés esetén kérjük, hogy keressen minket az info@csomagkuldes.hu e-mail címen!

Hozzászólások