• Költöztetés Anglia Magyarország
 • Költöztetés London
 • Költöztetés Anglia
 • Költöztetés London Budapest
 • Költöztetés Európa

Költöztetés Londonban és Angliában

Teljeskörű költöztetést vállalunk a single szobától a 4-5 hálószobás kertes lakásokig és házakig. Irodák és raktárak költözésében is hatékony segítséget tudunk biztosítani, hiszen a költözés nagyságától függően kisebb és nagyobb autók is rendelkezésre állnak.

ÓRABÉR:
A költözési díjak órabér alapján kerülnek meghatározásra.
Fizetendő minimum munkadíj (alapdíj): 2 óra, abban az esetben is ha esetleg csak 1 órát vesz igénybe a költözés. A költöztetésnél biztosítjuk a be- és kipakolást, valamint a gépjárműben lévő értékeit £ 10.000-ig.

Vidéki költözés, vagy nagyobb távolság esetén üzemanyag árat számolunk fel. Autóink költöztető pokróccal, GPS-szel és megfelelő rögzítő eszközökkel vannak felszerelve.

FIX ÁRAS:
Előzetes felmérés alapján FIX áras költözésre is van lehetőség, amit főként nagyobb és hosszabb munkák esetén érdemes igénybe venni. A költözéssel kapcsolatos kérdéseit az info@hunparcel.com címre küldje meg és további információkkal állunk rendelkezésére.

Költöztetés Anglia – Magyarország

Kisebb és nagyobb költözések teljes körű lebonyolítását akár csomagolással és raktározással együtt is tudjuk vállalni. Erről bővebben a Csomagolás és Raktározás menüpontban tájékozódhat.

Családi költözés esetén az autó teljes rakterének bérlésére is lehetőséget biztosítunk, ami Budapest és London között már kedvezményes áron elérhető akár 17m3 terejedelemig. Szolgáltatásunkat teljes angliai lefedettséggel tudjuk biztosítani külön egyedi dátummal, igazodva a megrendelők igényeihez.

Járműparkunk 3,5t - 18t tonnás gépjárművekből áll. Így a költözésekhez mindig ügyfeleink igényeinek megfelelő méretű autót tudunk biztosítani. Legyen szó kisebb vagy nagyobb volumenű költözésről.

Költöztetés esetén a csomagok mennyiségétől és nagyságától függően egyedi árajánlatot adunk Önnek. Kérjük, amennyiben kétsége van afelől, hogy telefonos megbeszélés alapján megfelelő tájékoztatást tud adni kollégánknak a költöztetendő tételekről, vegye igénybe ingyenes londoni vagy budapesti konzultációnkat melyet teljes ingatlan költözése esetén (minimum 3-5 szobás lakás vagy kertes ház) helyszíni felméréssel végzünk és pontos árat adunk Önnek.

Kérjük, lehetőség szerint vegye igénybe a fent említett szolgáltatásunkat (felmérés), hiszen költöztetés esetén komoly gondot okozhat, ha az előre jelzettnél több mindent kell elszállítanunk. Az Ön érdeke is, hogy csomagjai hiánytalanul beférjenek az éppen aktuális  gépjárműbe és ne kelljen egy újabb időpontra újabb felvételt megrendelnie egy elfelejtett szekrény vagy kimaradt kerékpár miatt.

Költöztetés megrendeléséhez kattintson ide.

Nincs elég doboza? Nem tudja, hogy mit mibe csomagoljon? Nincs ideje dobozolással bajlódni? Kérjen csomagolást cégünktől melyet szakképzett kolegáink végeznek meglepően hatékonyan rövid idő alatt. Részletekért kattintson ide!

Költöztetés Európában

Igény szerint vállaljuk lakások és házak költöztetését az év minden napján. Árakalkulációt email-ben előre egyeztetett mennyiség és időpont után tudunk adni.

Természetesen csomagolás szolgáltatásunk és a budapesti és londoni telephelyünkön történő raktározás ebben az esetben is elérhető.

Várjuk kedves ügyfeleink megrendelését, amit a Megrendelés menüpont alatt található űrlap kitöltésével küldhet el nekünk.

Amivel könnyebbé válik a költözés...

A Hunparcel ajánlásával

 • 1 Bútorszállítás esetén: vegye számba a szállítandó bútorokat, elektromos készülékeket (hűtő, mosógép, mosogatógép)
 • 2 Az ingóságokat tartalmazó dobozokat tartalmuk szerint feliratozza.
 • 3 Érdemes „túlélő csomagot” készíteni, mely tartalmazza a mindennap használatos cikkeit (törölköző, fogkefe, stb), biztosítsa a könnyű hozzáférést.
 • 4 Készítse elő az új lakást a beköltözésre (takarítás, víz, gáz, villany megfelelő működése).
 • 5 Jelezze a szomszédok felé a költözést, és az ezzel járó esetleges kellemetlenségeket.
 • 6 Töltse fel mobiltelefon készülékét, hogy a kommunikációval később ne legyen probléma.
 • 7 A költöztetés végén ellenőrizze le a helyiségeket, hogy megbizonyosodjon róla, mindent elpakolt-e.

 

Tudjuk, hogy egy költöztetéshez a szállítandó tételeket előre meghatározni szinte lehetetlen, amíg nincs összepakolva. Egy mérvadó szállítási ajánlathoz viszont tudni kell egy nagyságrendi mennyiséget, hogy az ajánlat reális legyen. Ehhez szükséges először egy lista a nagyobb küldemények (kanapé, szerkény, polc, komód, kerékpár stb.) befoglaló méretével és nagyságrendi súlyával (cm x cm x cm, kg).

Ha ez megvan, akkor kell egy összesítés az általános, dobozba csomagolandó kisebb küldeményekről, tárgyakról. Ezt egy átlagos doboz méretét és súlyát alapul véve (60x40x40cm, 20kg) próbálják meg behatárolni, hogy ilyen dobozból összesen (akár szobánként) mennyi tölthető meg.
Emellett szükséges a felrakodás és a lerakodás címe, egy rövid leírás a cím megközelíthetőségéről, az esetlegesen szükséges extra rakodásról, valamit a szállítás speciális vagy említeni kívánt körülményeiről.

Ha van már erről információ, akkor szükséges leírni, hogy a küldemény felvétele mikor aktuális, hogy az ajánlatban erre is tudjanak kollégáink reagálni.

A fenti lista és a kiegészítő információk alapján elég jó közelítéssel meghatározható a teljes szállítandó mennyiség térfogata és súlya (m3, kg), raktérigénye és a rakodás igénye. Ezek ismeretében ügyfélszolgálatunk 1 munkanapon belül e-mailben küld árajánlatot, amely ha megfelelő, akkor a szállítási adatok pontosítását követően azonnal ütemezhető.

A szállítást megelőzően, amikor elkészülnek a csomagolással, ajánlott a véglegesen szállítandó tételek listáját átküldeni, hogy a korábban kiadott árajánlat szükség szerint pontosítható legyen. Itt már nem készül új kalkuláció, csak a pontosított mennyiség (m3, kg) arányában korrigáljuk a korábbi díjat. A pontosítás nem kötelező, de ennek hiányában minimálisan a megrendelt mennyiség szállítási díja lesz fizetendő.

Pár csomagra vagy kisebb  költöztetésekre is az általános díjszabásunk vonatkozik, amire a Csomagküldés menüben kérhet ajánlatot. Az ennél nagyobb mennyiségre pedig egyedi díjakat adunk mennyiségtől függően. A nagyobb költözések esetén (pl. 5 m3) felett lehetőleg 2 héttel a választott szállítás előtt kérjenek ajánlatot a könnyebb ütemezhetőség érdekében.

Költöztetésnél is a legfontosabb tényező a csomagolás, mivel ez biztosítja, hogy a küldemény a feladáskori állapotban érkezzen meg a rendeltetési címre. Fontos, hogy a Csomagolás menüpontban leírtak szerint állítsa össze a küldeményét és minden szállítandót megfelelően csomagoljon.

Miért válasszon minket a költözésére:
- Mert 2008 óta ezzel foglalkozunk
- Már 1,5-18 tonnáig mindenre találunk megoldást
- Többféle méretű autók
- Állandó londoni és angliai jelenlét
- Rövid határidős költözések
- Kényelmes fizetési megoldások
- Raktározás lehetősége mindkét országban

 

Költöztetés megrendelése