Stresszmentes költözés, avagy hogyan csinálja jó!

A jól időzített költözés már félsiker!

Egy költözés szezonális! Legalább is szerintünk! Bár vannak merész vállalkozók, akik bevállalják ezt a grandiózus lépést a didergő téli hetekben is. Mégis azt tanácsoljuk -mindkét fél érdekében- ezt akkor tegye, amikor azt Szent Péter is kultiválja az ötletet. A legalkalmasabb időszak erre a hamarosan érvényét nyerő tavasz, amikor nem csak a madarak csicseregnek, hanem Partnereink és Ügyfeleink is egyre sűrűbben teszik ezt a telefonban! Aminek mi nagyon örülünk, hiszen ez az egyik legoptimálisabb évszak ahhoz, hogy döntés megszülessen.Egy költözés mindig nagy változást jelent: ott hagyjuk a saját kis kuckónkat és abban bízunk, az egész Család könnyen megugorja majd ezt lelkileg.

Sőt, nem csak lelkileg, fizikailag is!

Lássuk be, jókor, jó helyre, jól költözni nem egyszerű! A Hunparcel pontosan ezért úgy alakította ki szolgáltatásait, hogy komplexitása már-már zavarba ejtő legyen. Az alábbi témákban is ezt feszegetjük!

 

Hunparcel, az első lépésektől!

 

Azt már tudjuk, hogy a költözés ijesztő tud lenni, és nem kis stresszfaktor.

Na, de mi történik ilyenkor a gyakorlatban?

Minden apróságot be kell csomagolni az egész lakásban, szeparálva, pontosan, feliratozva, melynek eredménye a nap végén az, hogy már a haláltusánkat vívjuk, mégsem látjuk, hogy haladtunk volna!

Annyi apró teendő van, hogy úgy érezzük, sosem érünk a végére!

Tudta, hogy a Hunparcel erre is megoldást kínál?

 

Önnek mi a teendője akkor, ha csomagolással együtt rendeli a költöztetést?

Segítünk! Semmi!

A nyugati piacokon szinte evidens, hogy a költöztetéssel megbízott cég végzi el a háztartás csomagolását is. Hogy miért? Mert ők már rájöttek arra, hogy egy remek szervezéssel, a megfelelő költöztető cég együttműködésével akkora teher kerül le a vállukról, ami az egész procedúrát szinte élvezeti cikké varázsolja...apró túlzással!

Persze, ez kicsit megdobja a költöztetésre szánt budget-t, de kérdezzük mi:

Nem jobb érzés úgy költözni, hogy az ég világon semmi dolgunk nincs? Hogy nem kell az egész életünket egyetlen nap miatt átszervezni? Jó, a személyes holmikat más kezében látni biztosan furcsa, de higgyék el! Mindenkinek van fokhagyma nyomója, fülpiszkálója, de még ragtapasza is a gyógyszeres fiókban.

Azt gondoljuk, megéri erre költeni.

Persze, ha valaki ezt a szolgáltatást igényli tőlünk, olyan diszkrécióra, szervezettségre és gyorsaságra számíthat, ami örökre elűzi az ebbe fektetett aggodalmakat. Az egyetlen kérésünk, ha ez az igény felmerül, hogy az utólagos félreértések elkerülése értekében a készpénzt és az ékszereket tartsák maguknál a költöztetés ideje alatt, illetve azért a legszemélyesebb ruhadarabokat, fehérneműket érdemes az Ügyfélnek csomagolnia.

Ha nem szeretne a részletekkel bíbelődni, bízza a Hunparcelre!

Felmérünk, átbeszélünk, egyeztetünk és már mehet is a móka! Felelőséget vállalunk minden általunk végzett folyamat kapcsán, ez nem kérdés!

Sőt, csomagolóanyagot és kiegészítőket biztosítunk, akár házhozszállítással.

Tudják, a komplexitásban hiszünk! Vagy ezt már mondtuk?

Garantáltan elégedett lesz!

Fontos együttható, hogy kizárólag nagyobb, grandiózusabb méretű költöztetésnél vállalunk ingyenes kiszállást, felmérést! Ha kisebb munkáról van szó, mindenképpen egyeztessünk előtte az anyagi vonzatait illetően. Ez nyilván érthető, ha két dobozzal rendelkezik, nem indokolt egy ekkora felhajtás!

 

Csak üljön fel a gépre! A többit intézzük!

 

Sűrűn előfordul és egyre gyakoribb, hogy az „ember fia” úgy dönt, a csodálatos Angliából a honvágytól vezérelve hazaköltözik. (Vagy éppen fordítva.)

Ennek azért is örülünk, mert egyre több potenciális Ügyfelünk lesz!

Na jó, viccet félretéve...

Ha valami fejtörést okoz, akkor az ez! Az egy dolog, hogy mi hazautazunk, de hogyan jön majd utánunk a fél életünk?

Sőt, találkoztunk már olyan esettel is, mikor a sajnálatos Covid helyzet miatt a Londonból hazautazó ügyfelünk komplett ingóságát utána kellett hoznunk!

Mert, ilyen is van ám! És mi vállaljuk!

Londoni „kirendeltségünk” nem csak remek raktárak tömkelegéből áll, olyan apparátussal is rendelkezünk, mellyel egy ilyen eset is könnyen kivitelezhető!

Önnek semmi dolga nincs, csak egyeztetni velünk, megbeszélni a részleteket, repjegyet váltani és hazautazni. Mi minden mást intézünk, a becsomagolástól elkezdve, a költöztetésen keresztül, egészen a polcra csomagolásig bezárólag, itthon! Csak a kulcsot kell odaadnia és már kezdjük is a munkát!

 

Ilyen egyszerűen működünk! Ha nem hitte volna el eddig, hogy nálunk nincs lehetetlen, most talán meggyőztük!

Keressen minket bátran!

Hozzászólások