Áruszállítás Európán belül
Anglia - Magyarország között minden héten

Kérjen ajánlatot szállítására az alábbi űrlap kitöltésével:

Kapcsolat

Email-ben lépünk kapcsolatba Önnel

HonnanHováRészletek

Az áruszállítást az általános szállításainktól alapvetően az különbözteti meg, hogy a küldeményeket vállalkozó a vállalkozónak, vagy cég a cégnek szállítja kereskedelmi célból. Ezeknél a szállításoknál a szokásostól eltérő lehet a dokumentáció, egyedi szállító levél, bill of lading, EMCS vagy EXCISE okmányok kellenek és minden esetben CMR.

 

Az áruszállításnál lehetőség van az alábbi kiegészítő szolgáltatásokra:

  • Visszáru: Küldemény kiszállítással egy időben felvett küldemény.

  • Árufizetés: A felvételre kerülő árú felvételkor készpénzben rendezhető annak ellenértéke (5% kezelési költséggel)

  • Okmánykezelés: Speciális kísérő okmány vagy számla igazolt kiszállítása a küldeménnyel együtt.

 

Általában mintaszállítással vagy általános szállítással kezdődik a kapcsolat, majd 2-3 szállítást követően derül ki, hogy milyen mennyiségek és milyen rendszeresség lesz várható. A fenti információk és szállítási tapasztalat alapján elkötelezettség nélkül egy ügyfél adatlapban rögzíthetők egyedi feltételek, kiegészítő szolgáltatások és minimális kedvezmények, amennyiben a rendszeresség vagy a mennyiség ezt indokolja.

Féléves szállítási időszakot követően lehetőség nyílik jelentősebb kedvezmények vagy egyedi árszabás jóváhagyására is keretszerződés formájában. Itt betehetők állandó szállítási egységek, szállító konténerek, raklap zsákok, postai zsákok vagy egyéb egység rakományképző eszközök szükség szerint akár heti rendszerességgel is.

Áruszállításnál is a legfontosabb tényező a csomagolás, mivel ez biztosítja, hogy a küldemény a feladáskori állapotban érkezzen meg a rendeltetési címre. Fontos, hogy a Csomagolás menüpontban leírtak szerint állítsa össze a küldeményét és minden szállítandót megfelelően készítsen elő szállításhoz.