• Költöztetés Anglia Magyarország
 • Költöztetés London
 • Költöztetés Anglia
 • Költöztetés London Budapest
 • Költöztetés Európa

Költöztetés Európában

Igény szerint vállaljuk lakások és házak költöztetését az év minden napján. Árakalkulációt email-ben előre egyeztetett mennyiség és időpont után tudunk adni.

Természetesen csomagolás szolgáltatásunk és a budapesti és londoni telephelyünkön történő raktározás ebben az esetben is elérhető.

Várjuk kedves ügyfeleink megrendelését, amit a Megrendelés menüpont alatt található űrlap kitöltésével küldhet el nekünk.

Amivel könnyebbé válik a költözés...

A Hunparcel ajánlásával

 • 1 Bútorszállítás esetén: vegye számba a szállítandó bútorokat, elektromos készülékeket (hűtő, mosógép, mosogatógép)
 • 2 Az ingóságokat tartalmazó dobozokat tartalmuk szerint feliratozza.
 • 3 Érdemes „túlélő csomagot” készíteni, mely tartalmazza a mindennap használatos cikkeit (törölköző, fogkefe, stb), biztosítsa a könnyű hozzáférést.
 • 4 Készítse elő az új lakást a beköltözésre (takarítás, víz, gáz, villany megfelelő működése).
 • 5 Jelezze a szomszédok felé a költözést, és az ezzel járó esetleges kellemetlenségeket.
 • 6 Töltse fel mobiltelefon készülékét, hogy a kommunikációval később ne legyen probléma.
 • 7 A költöztetés végén ellenőrizze le a helyiségeket, hogy megbizonyosodjon róla, mindent elpakolt-e.

 

Tudjuk, hogy egy költöztetéshez a szállítandó tételeket előre meghatározni szinte lehetetlen, amíg nincs összepakolva. Egy mérvadó szállítási ajánlathoz viszont tudni kell egy nagyságrendi mennyiséget, hogy az ajánlat reális legyen. Ehhez szükséges először egy lista a nagyobb küldemények (kanapé, szerkény, polc, komód, kerékpár stb.) befoglaló méretével és nagyságrendi súlyával (cm x cm x cm, kg).

Ha ez megvan, akkor kell egy összesítés az általános, dobozba csomagolandó kisebb küldeményekről, tárgyakról. Ezt egy átlagos doboz méretét és súlyát alapul véve (60x40x40cm, 20kg) próbálják meg behatárolni, hogy ilyen dobozból összesen (akár szobánként) mennyi tölthető meg.
Emellett szükséges a felrakodás és a lerakodás címe, egy rövid leírás a cím megközelíthetőségéről, az esetlegesen szükséges extra rakodásról, valamit a szállítás speciális vagy említeni kívánt körülményeiről.

Ha van már erről információ, akkor szükséges leírni, hogy a küldemény felvétele mikor aktuális, hogy az ajánlatban erre is tudjanak kollégáink reagálni.

A fenti lista és a kiegészítő információk alapján elég jó közelítéssel meghatározható a teljes szállítandó mennyiség térfogata és súlya (m3, kg), raktérigénye és a rakodás igénye. Ezek ismeretében ügyfélszolgálatunk 1 munkanapon belül e-mailben küld árajánlatot, amely ha megfelelő, akkor a szállítási adatok pontosítását követően azonnal ütemezhető.

A szállítást megelőzően, amikor elkészülnek a csomagolással, ajánlott a véglegesen szállítandó tételek listáját átküldeni, hogy a korábban kiadott árajánlat szükség szerint pontosítható legyen. Itt már nem készül új kalkuláció, csak a pontosított mennyiség (m3, kg) arányában korrigáljuk a korábbi díjat. A pontosítás nem kötelező, de ennek hiányában minimálisan a megrendelt mennyiség szállítási díja lesz fizetendő.

Pár csomagra vagy kisebb  költöztetésekre is az általános díjszabásunk vonatkozik, amire a Csomagküldés menüben kérhet ajánlatot. Az ennél nagyobb mennyiségre pedig egyedi díjakat adunk mennyiségtől függően. A nagyobb költözések esetén (pl. 5 m3) felett lehetőleg 2 héttel a választott szállítás előtt kérjenek ajánlatot a könnyebb ütemezhetőség érdekében.

Költöztetésnél is a legfontosabb tényező a csomagolás, mivel ez biztosítja, hogy a küldemény a feladáskori állapotban érkezzen meg a rendeltetési címre. Fontos, hogy a Csomagolás menüpontban leírtak szerint állítsa össze a küldeményét és minden szállítandót megfelelően csomagoljon.

Miért válasszon minket a költözésére:
- Mert 2008 óta ezzel foglalkozunk
- Már 1,5-18 tonnáig mindenre találunk megoldást
- Többféle méretű autók
- Állandó londoni és angliai jelenlét
- Rövid határidős költözések
- Kényelmes fizetési megoldások
- Raktározás lehetősége mindkét országban

 

Költöztetés megrendelése