Több, mint egy évtizedes múltra visszatekintő vállalkozásunk 2003 óta vállal teljes körű költöztetést és ügyintézést. 2008 óta pedig csomagszállítást Anglia és Magyarország között.

Cégünk, megalakulása óta több név és arculatváltáson ment keresztül, viszont célunk mindvégig ugyanaz maradt: professzionális szolgáltatást és teljes körű ügyintézést nyújtani azok számára, akik értékeiket gyorsan és biztonságosan szeretnék eljuttatni egyik helyről a másikra.

Vállalkozásunk Budapestről indult, ahol elsősorban lakások, házak, irodák és raktárak költöztetésével foglalkoztunk. 2008 óta pedig Londonra, illetve Magyarország- Anglia útvonalon és az érintett országok területén is kibővítettük szolgáltatásunkat.

Elégedett ügyfeleinknek és kemény munkánknak köszönhetően ma már állandó budapesti és londoni bázissal rendelkezünk és fuvarjaink rendszeresen indulnak mindkét országból.

Ha kíváncsi ügyfeleink véleményére, ide kattintva a Rólunk írták menüpont alatt elolvashatja őket.

Vállalkozásunk sikerét jelzi, hogy az elmúlt néhány év során magánszemélyek és cégek több, mint 10000 alkalommal vették igénybe professzionális költöztetési szolgáltatásunkat Londonon belül, valamint ennél is több fuvart bonyolítottunk le Franciaország, Hollandia, Belgium, Németország, Svájc, Ausztria, Szlovákia, Magyarország és Csehország területére is.

Szolgáltatásaink palettája időközben csomagolással, raktározással és áruszállítással is bővült.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

 

Cégtörténet években

2003 – Első, magyar székhellyel rendelkező, akkor még Bikali Trans Kft. néven futó vállalkozásunk, belföldi költözések lebonyolításával kezdte meg tevékenységét, 7.5 tonnás majd 3.5 tonnás autóval.Ügyfeleink bővülő igényeire való tekintettel, az áruszállítás is a palettára került.

2008 - Londonban megalakult a Daniel's International, amely magánvállalkozási formában működött és ami elsőként, magyar honfitársak költöztetésével kezdett foglalkozni Londonon illetve Anglián belül.

2009 - Az év elejétől kezdve rendszeres nemzetközi munkák, csomagszállítás és költöztetés is szerepet kapott a magánvállalkozásban. A folyamatosan jelentkező igényekre tekintettel havi szinten szükség volt költözésre és csomagszállításra London és Magyarország között, már raktározással egybekötve.

2013 - Február 25-én megalakult a Hunparcel Ltd.
Teljes mértékben a csomagszállításra és nemzetközi költözésre fókuszálva rendszeresen teljesítette, az új és visszatérő ügyfelek igényeit. Bővülő flottával és megbízható sofőrökkel mindennap lehetőséget nyújtottunk és azóta is nyújtunk csomagok felvételére Londonban éppen úgy, mint Budapesten.

2014 – Ebben az évben a nemzetközi költözések váltak hangsúlyossá. Kibővült autóparkkal 7.5 tonnás autókkal is vállaltuk a céghez forduló ügyfelek nemzetközi költöztetését, áruszállítását és nagy mennyiségű csomagszállítását.

2015 - Májusban a Hunparcel, Angliában levédett márkaként (brand) folytatta további tevékenységét. Csomagszállítás már hetente többször is, rövid határidőkkel. Nemzetközi költözéseket ekkor főként Anglia és Magyarország között bonyolítottunk.

2018 - Januárban az LTS Parcel beolvadt cégünkbe (csomagkuldes.com) és ezzel egyidőben szolgáltatásunk Anglia majd teljes területén elérhető. Jelenleg három csomagpontal és raktárral mindkét országban.

“Alapelvünk az elmúlt 12 év során végig ugyanaz maradt: pozitív hozzáállás és ügyfélközpontú döntések. Számunkra a legfontosabb, hogy minden esetben a megrendelő érdekeit tartsuk szem előtt, és bizonyítsuk hogy nem az ügyfél van értünk, hanem mi vagyunk az ügyfélért!.”

Bikali Dániel
igazgató | Hunparcel Group