2024 AKTUÁLIS SZÁLLÍTÁSI DÁTUMOK

Anglia- Magyarország gyűjtések 5-7 napos kézbesítéssel

✅Június 10- 13
✅Június 17- 20
✅Június 24- 27

Magyarország - Anglia gyűjtések 7- 10 napos kézbesítéssel

Június 4- 7
✅Június 18- 21
✅Július 2- 5
✅Július 16-19
✅Július 30- 2
Olvasson tovább

A tökéletes csomagolás elkészítése az országok közötti szállításhoz csomagfeladás és költöztetés esetén

Amikor valaki csomagküldésre szánja el magát Anglia és Magyarország között, akkor az első probléma, amibe bele szokott általában ütközni az a csomagolás módjának kivitelezése.

A csomagolás az egyik legfontosabb tényező a szállítások során, amit muszáj precízen megcsinálni, mert a cégünk (és minden más futár cég is) csak szállíthatóan csomagolt, megfelelően lezárt és kiszállítási adatokkal felcímzett küldeményeket tud továbbítani az adott országba.

Vásároljon tőlünk csomagolóanyagot. Kérjen ajánlatot itt!

Olvasson tovább

Jól megszervezett logisztikával lehet egy nagyon gyors, gördülékeny tevékenység is. de mi az?

Anglia és Magyarország közötti költöztetés

Cégünk, a Magyarország és Anglia közötti kisebb volumenű költöztetéstől kezdve vállal nagyobb, akár teljes körű lebonyolítást is csomagolással és raktározással együtt.

Járműparkunk 3,5t és 18t közötti gépjárművekből áll, így a költözéshez mindig ügyfeleink igényeinek megfelelő méretű autót tudunk biztosítani. Legyen szó kisebb vagy nagyobb volumenű költözésről.

A családi költözés esetén az autó teljes rakterének bérlésére is lehetőséget biztosítunk, ami Budapest és London között már kedvezményes áron elérhető akár 17m3 terejedelemig. És nem utolsó sorban azt is fontos előljáróban megemlíteni hogy szolgáltatásunkat teljes angliai lefedettséggel tudjuk biztosítani külön egyedi dátummal, igazodva a megrendelők igényeihez.

Olvasson tovább

Stresszmentes költözés, avagy hogyan csinálja jó!

A jól időzített költözés már félsiker!

Egy költözés szezonális! Legalább is szerintünk! Bár vannak merész vállalkozók, akik bevállalják ezt a grandiózus lépést a didergő téli hetekben is. Mégis azt tanácsoljuk -mindkét fél érdekében- ezt akkor tegye, amikor azt Szent Péter is kultiválja az ötletet. A legalkalmasabb időszak erre a hamarosan érvényét nyerő tavasz, amikor nem csak a madarak csicseregnek, hanem Partnereink és Ügyfeleink is egyre sűrűbben teszik ezt a telefonban! Aminek mi nagyon örülünk, hiszen ez az egyik legoptimálisabb évszak ahhoz, hogy döntés megszülessen.Egy költözés mindig nagy változást jelent: ott hagyjuk a saját kis kuckónkat és abban bízunk, az egész Család könnyen megugorja majd ezt lelkileg.

Sőt, nem csak lelkileg, fizikailag is!

Lássuk be, jókor, jó helyre, jól költözni nem egyszerű! A Hunparcel pontosan ezért úgy alakította ki szolgáltatásait, hogy komplexitása már-már zavarba ejtő legyen. Az alábbi témákban is ezt feszegetjük!

Olvasson tovább

Csomagszállítás Magyarországról Angliába, gyorsan és gördülékenyen? Lehetséges!

A csomagküldés és csomagszállítás Angliából Magyarországra, manapság már egy nagyon könnyű és gördülékeny folyamat szokott lenni az esetek többségében, amennyiben az adott szállító cégnél minden fontos lépésre ki van találva egy jól kidolgozott folyamat és automatizmus. Ezekre a folyamatokra és rendszerekre természetesen nálunk a Hunparcel-nél, kiemelten ügyelünk és folyamatosan fejlesztjük őket, megkönnyítve ezzel az ügyfeleink dolgát.

Olvasson tovább