Jól megszervezett logisztikával lehet egy nagyon gyors, gördülékeny tevékenység is. de mi az?

Anglia és Magyarország közötti költöztetés

Cégünk, a Magyarország és Anglia közötti kisebb volumenű költöztetéstől kezdve vállal nagyobb, akár teljes körű lebonyolítást is csomagolással és raktározással együtt.

Járműparkunk 3,5t és 18t közötti gépjárművekből áll, így a költözéshez mindig ügyfeleink igényeinek megfelelő méretű autót tudunk biztosítani. Legyen szó kisebb vagy nagyobb volumenű költözésről.

A családi költözés esetén az autó teljes rakterének bérlésére is lehetőséget biztosítunk, ami Budapest és London között már kedvezményes áron elérhető akár 17m3 terejedelemig. És nem utolsó sorban azt is fontos előljáróban megemlíteni hogy szolgáltatásunkat teljes angliai lefedettséggel tudjuk biztosítani külön egyedi dátummal, igazodva a megrendelők igényeihez.

Költöztetés megrendeléséhez kattintson ide.

 

Költöztetés megrendelése

 

Anglia és Magyarország közötti költöztetés esetén a csomagok mennyiségétől és nagyságától függően minden esetben egyedi árajánlatot adunk a megrendelőnek.

 

Fontos, amennyiben nem biztos abban, hogy a telefonos megbeszélés alapján megfelelő tájékoztatást tud adni kollégánknak a költöztetendő tételekről, vegye igénybe ingyenes londoni vagy budapesti konzultációnkat, melyet teljes ingatlan költözése esetén (minimum 3-5 szobás lakás vagy kertes ház) helyszíni felméréssel végzünk és pontos árat adunk.

 

Ez amiatt nagyon fontos, mert a költöztetés esetén komoly gondot tud okozni, ha az előre jelzettnél több mindent kell elszállítani. A megrendelő érdeke is, hogy csomagjai hiánytalanul beférjenek az éppen aktuális gépjárműbe és ne kelljen egy újabb időpontra, újabb felvételt megrendelnie egy elfelejtett szekrény vagy kimaradt kerékpár miatt.

 

Költöztetés megrendeléséhez kattintson ide.

 

Amennyiben nem tudja, hogy mit mibe csomagoljon, vagy csak nincs ideje dobozolással bajlódnia, kérjen csomagolást cégünktől melyet szakképzett kollégáink végeznek hatékonyan, rövid idő alatt. Részletekért kattintson ide!

 

Pár csomagra vagy kisebb költöztetésekre is az általános díjszabásunk vonatkozik, amire a Csomagküldés menüben kérhet ajánlatot.

 

Az ennél nagyobb mennyiségre pedig egyedi díjakat adunk mennyiségtől függően. A nagyobb költözések esetén (pl. 5 m3) felett lehetőleg 2 héttel a választott szállítás előtt kérjenek ajánlatot a könnyebb ütemezhetőség érdekében.

 

Költöztetésnél is a legfontosabb tényező a csomagolás, mivel ez biztosítja, hogy a küldemény a feladáskori állapotban érkezzen meg a rendeltetési címre. Fontos, hogy a Csomagolás menüpontban leírtak szerint állítsa össze a küldeményét és minden szállítandót megfelelően csomagoljon.

 

Költöztetés megrendeléséhez kattintson ide.

További javaslatok, amikkel könnyebbé válik a költözés Anglia és Magyarország között

 

 1. Bútorszállítás esetén vegye számba a szállítandó bútorokat, elektromos készülékeket (hűtő, mosógép, mosogatógép)

 

 1. Az ingóságokat tartalmazó dobozokat tartalmuk szerint feliratozza.

 

 1. Érdemes „túlélő csomagot” készíteni, mely tartalmazza a mindennap használatos cikkeit (törölköző, fogkefe, stb), biztosítsa a könnyű hozzáférést.

 

 1. Készítse elő az új lakást a beköltözésre (takarítás, víz, gáz, villany megfelelő működése).

 

 1. Jelezze a szomszédok felé a költözést, és az ezzel járó esetleges kellemetlenségeket.
   
 2. Töltse fel mobiltelefon készülékét, hogy a kommunikációval később ne legyen probléma.
   
 3. A költöztetés végén ellenőrizze le a helyiségeket, hogy megbizonyosodjon róla, mindent elpakolt-e.

 

Tudjuk, hogy egy költöztetéshez a szállítandó tételeket előre meghatározni szinte lehetetlen, amíg nincs összepakolva. Egy mérvadó szállítási ajánlathoz viszont tudni kell egy nagyságrendi mennyiséget, hogy az ajánlat reális legyen.

 

Ehhez szükséges első lépésként egy lista a nagyobb küldemények (kanapé, szerkény, polc, komód, kerékpár stb.) befoglaló méretével és nagyságrendi súlyával (cm x cm x cm, kg).

 

Ha ez megvan, akkor szükség lesz egy összesítésre az általános, dobozba csomagolandó kisebb küldeményekről, tárgyakról. Ezt egy átlagos doboz méretét és súlyát alapul véve (60x40x40cm, 20kg) próbálják meg behatárolni, hogy ilyen dobozból összesen (akár szobánként) mennyi tölthető meg.

 

Emellett szükséges a felrakodás és a lerakodás címe, egy rövid leírás a cím megközelíthetőségéről, az esetlegesen szükséges extra rakodásról, valamit a szállítás speciális vagy említeni kívánt körülményeiről.

 

Ha van már erről információ, akkor szükséges leírni, hogy a küldemény felvétele mikor aktuális, hogy az ajánlatban erre is tudjanak kollégáink reagálni.

 

A fenti lista és a kiegészítő információk alapján elég jó közelítéssel meghatározható a teljes szállítandó mennyiség térfogata és súlya (m3, kg), raktérigénye és a rakodás igénye. Ezek ismeretében ügyfélszolgálatunk 1 munkanapon belül e-mailben küld árajánlatot, amely ha megfelelő, akkor a szállítási adatok pontosítását követően azonnal ütemezhető.

 

A szállítást megelőzően, amikor elkészülnek a csomagolással, ajánlott a véglegesen szállítandó tételek listáját átküldeni, hogy a korábban kiadott árajánlat szükség szerint pontosítható legyen. Itt már nem készül új kalkuláció, csak a pontosított mennyiség (m3, kg) arányában korrigáljuk a korábbi díjat. A pontosítás nem kötelező, de ennek hiányában minimálisan a megrendelt mennyiség szállítási díja lesz fizetendő.

 

Viszont szeretnénk hangsúlyozni mégegyszer, amennyiben nem biztos abban, hogy a telefonos megbeszélés alapján megfelelő tájékoztatást tud adni kollégánknak a költöztetendő tételekről, vegye igénybe ingyenes londoni vagy budapesti konzultációnkat, melyet teljes ingatlan költözése esetén (minimum 3-5 szobás lakás vagy kertes ház) helyszíni felméréssel végzünk és pontos árat adunk. Ez nagyon fontos a gördülékeny költöztetéshez.

 

 

7 érv, ami miatt egyre többen választanak minket az Anglia és Magyarország közötti költöztetésre

 

 1. 2008 óta ezzel foglalkozunk. Óriási rutinunk van a külföldi költöztetésben és az évek során megszerzett tapasztalatok alapján folyamatosan fejlesztjük a mai napig szolgáltatásunkat.
   
 2. 1,5-18 tonnás súlyig mindenre találunk megoldást. Rugalmasak vagyunk, minden igényt igyekszünk kielégíteni.

 

 1. Többféle méretű autókkal dolgozunk, ezáltal biztosítva mindenki számára a megfelelő fuvart.

 

 1. Állandó londoni és angliai jelenlétünk garantálja azt, hogy kívülről-belülről ismerjük az országot és a költöztetés gördülékenyen fog menni.

 

 1. Rövid határidős költözéseket vállalunk. Nálunk nem kell hónapokkal előre időpontot foglalnia.

 

 1. Kényelmes fizetési megoldásokkal rendelkezünk, legyen szó online vagy offline fizetésről.

 

 1. Nem tud még beköltözni a lakásba/irodába? Semmi gond, nálunk lehetősége van raktározásra mindkét országban.

 

 

Költöztetés megrendeléséhez kattintson ide.

 

Maradt még kérdése?

 

Amennyiben költöztetésre lenne szüksége Anglia és Magyarország között és bármilyen kérdése maradt még a cikkünk elolvasása után önben, keressen minket bizalommal az alábbi címen:

 

Angliai telefonszám: +44 20 3384 3317

Magyarországi telefonszám: +36 1 445 4606

E-mail: info@hunparcel.com

Hozzászólások