MAGYARORSZÁG:

A küldemények felvétele és kiszállítása Magyarország teljes területén hétfőtől-csütörtökig folyamatosan zajlik, amelyről 1 nappal korábban értesítünk minden ügyfelet megadva a futár érkezésének 3 órás intervallumát. Az értesítés egy automatikus sms rendszeren keresztül történik vagy esetenként telefonhívás formájában.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
Map Data
Map data ©2020 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
 
 
Map DataMap data ©2020 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Map data ©2020 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
 
 
 
 

Teljes térkép

EGYESÜLT KIRÁLYSÁG:

London: a térképen kék színnel látható. Csomagfelvétel és kiszállítás a hét több napján is lehetséges, akár hétvégén is M25 körvonalán belül. Ez a terület a legnagyobb rendszerességgel látogatott, ezért könnyen egyeztethető időpont az ügyfelek igényeihez igazodva.

"A" szállítási területek: az "A" betűvel jelölt területeken minden héten vannak szállításaink. A Szállítási Időpontokat emailben vagy telefonon tudjuk visszaigazolni.  csak a díjszabásunk eltérő a londonihoz képest. Kérjük, ezt ellenőrizze az árlistánkban.

"B" szállítási területek: a B betűvel jelölt területek ritkábban látogatottabb és kevesebb megrendelés aránnyal rendelkeznek, Ez az "A" szállítási területeket egészítik ki. Ezeken a területeken a megrendelések sokaságának függvényében tudunk szállítást ütemezni. Külön díjszabással kalkulálva a távolságok miatt. Erről szintén emailben igazolunk vissza, A területhez tartozó alap árainkat megtalálja  a táblazatunkban is

Külterület: A térképen szinnel nem jelölt részek az Egyesült Királyság azon területeit jelölik, (a teljesség igénye nélkül) amelyek a szállítási területeinken kívül esnek. Ezen területekre/ről is vállalható szállítás nagyobb mennyiség esetén. Erről egyedi árképzést tudunk biztosítani, kérje ügyfélszolgálatunk tájékoztatását

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
Map Data
Map data ©2020 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
 
 
Map DataMap data ©2020 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Map data ©2020 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
 
 
 
 

Teljes térkép

EURÓPAI VAGY TRANZIT SZÁLLÍTÁSI TERÜLET:

Az érintett országok egyes területein belül: Franciaország, Belgium, Hollandia, Németország, Ausztria, Csehország, Szlovákia.

Az térképen látható Magyarország és az Egyesült Királyság közötti Tranzit szállítási területünk, ahol minden szállítást egyedileg igazolunk vissza, ütemezéstől és területtől függően. Amennyiben ezen a területen igényel szállítást, keresse ügyfélszolgálatunkat a pontos címmel, küldemény paraméterekkel és nagyságrendi időponttal.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

Teljes térkép