ZAVARTALAN Szállítások a vírus idején!

Korona vírussal kapcsolatos tájékoztatásunk. (update: 2020.05.31.)

A korona vírus terjedésének megfékezése érdekében Európa szerte, illetve Magyarországon is szankciókat vezettek be, amik Május 18-én már enyhítésre kerültek és nem befolyásolja munkánkat. Járataink, szállításaink zavartalanul működnek. Nemzetközi Költözések, csomagszállítás hetente történik Anglia számos pontjáról. Felvételi napok és a területek változatlanok.

Erről bővebben a megfelelő menüpontban lehet tájékozódni.

Fentmaradt intézkedések!

GYŰJTŐRAKTÁR infok MÁJUS 31-ig érvényes!

Továbbra is a dartfordi raktár a csomagok átvételét, fogadását bizonytalan ideig szünetelteti a járványra való tekintettel.
Ez eltarthat pár hétig, hónapig. Amit információnk lesz a csomagok újbóli átvételére vonatkozólag  azonnal jelezzük Ön felé.
 

Rendelések-foglalások-csomagfelvétel.

A megengedett kereteken belül mindenkinek a legoptimálisabb megoldást próbáljuk megtalálni a csomagok, költözések begyűjtésére, ami azt jelenti, hogy a következő hetekre ugyan úgy veszünk fel adott gyűjtési napokra megrendeléseket Angliában és Londonban. 

 

Kommunikáció: Email és Telefon.

Az adatok feldolgozása egyenlőre irodánkból és home office-ból folytatódik, ami azt jelenti, hogy nem minden esetben tudunk elérést biztosítani az irodai telefonra. Ezért arra kérünk mindenkit, hogy amennyiben megoldható e-mailben kommunikáljon velünk.

 

ntézkedéseink: 

Futárunk felé készpénzes fizetési kötelezettségét pontos összegben borítékban előkészítve adja át. Így is lecsökkentve a testi kontaktust és az esetleges fertőzések továbbterjedését. Futáraink maszkkal, kézfertőtlenítővel és kesztyűvel lesznek ellátva.

- fuvarlevél aláírásának jogát átvesszük

- csomagfeladás esetén ajtón kívül helyezett dobozt tudunk átvenni

- költözés esetén ügyfeleinkel a kellő távolságot megtartjuk.(1,5 méter)

Együttműködésüket és türelmüket köszönjük!

 

Üdvözlettel

Hunparcel Group

Hozzászólások