Mit szállítunk?

Csomagszállítás, csomagküldés szolgáltatásunkat pár darab küldeményig lehet, illetve érdemes igénybevenni. Több tétel esetén költöztetési szolgáltatásunkat ajánljuk, amit külön menüpontban, ITT rendelhet meg. Egyes házi kedvencek teknős, nyúl kisebb állatok szállítását is vállaljuk, amennyiben azok az állategészségügyi előírásoknak megfelelnek. Legyen tehát motor, kerékpár, hűtőszekrény, szobanövény, raklapos áru vagy éppen száraz élelmiszer – mi elszállítjuk Önnek!

Kinek?

Szolgáltatásunk mind magánszemélyek, mind cégek számára elérhető. Profilunk azon Londonban és Angliában élő személyek, valamint családok, akik ingóságaikat a két ország között szeretnék mozgatni. Kimutatásaink alapján a csomagszállítás és (haza)költöztetés szolgáltatásaink a legnépszerűbbek.
Nagyon gyakori igény még a külföldre költöztetés. Természetesen ebben az esetben is a kis csomagok szállítása mellett akár az egész háztartás költöztetését vállaljuk.
Készséggel állunk rendelkezésére különböző mérető és raksúlyú teherautókkal és egyéb, kiegészítő szolgáltatásokkal:
- csomagolás,
- raktározás,
- kiemelt biztosítások akár £50000-ig
- rugalmas időpont egyeztetés

Nagyobb cégek, vállalkozások megrendeléseit is teljesítjük, rendszeres fuvarok lebonyolításával Anglia és Magyarország között mindkét irányban. Folyamatosan bővülő flottánkkal állunk rendelkezésére.
Raktárkapacitással is rendelkező cégünk lehetőséget biztosíti az Európai Unión kívüli árubeérkeztetésre is, ahol a csomagok fogadása a hét bármely napján megoldható.
24 órás porta- és kameraszolgálat, valamint riasztórendszer gondoskodik az áruk biztonságáról.

Mikor?

Csomagküldés és költözés esetén minden héten rendszeresen indulnak autóink. Időpont foglalásra csomagfelvételre és kiszállításra is hetente több lehetőséget tudunk ajánlani.
A csomagfelvétel és érkezés időpontját előzetesen, telefonon vagy emailben visszaigazoljuk a megrendelő számára.
Így, fontos csomag érkezése esetén nem kell telephelyi nyilvántartáshoz alkalmazkodnia vagy szabadnapot kivennie!
Csomag felvételére és leadására a hét bármely napján van lehetőség Londonban és Budapesten is raktárainkban.
Londoni raktárunkba történő csomagleadás is biztosított, munkanapokon 8:00-18:00 között.

 

Honnan hova?

Cégünk Anglia és Magyarország között, nemzetközi költöztetéssel és csomagszállítással foglalkozik. Csomagszállítást Angliából már 10kg-tól tudunk költséghatékonyan vállalni. Több mint 12 éves tapasztalatunk a garancia arra, hogy csomagjai sértetlenül fognak célbaérni, legyen szó kis dobozról vagy akár egy komplett háztartásról.
Az út során érintett országokban (Franciaország, Hollandia, Belgium, Németország, Ausztria, illetve költöztetés esetén Európa bármely más országában) lehetőséget nyújtunk csomagfelvételre és leadásra is.