Hunparcel Group-Évek óta az Önök szolgálatában!

Szolgáltatásaink színvonala fontos számunkra, ahogy az Önökkel kapcsolatban álló Kollegáink hozzáállása, profizmusa és szakmai mibenléte is! Így amellett sem megyünk el szó nélkül, hogy a lehető legjobb formánkat hozzuk a dolgos hétköznapokban.

A jó hír az, hogy Önök sem szűkölködnek abban, hogy megosszák velünk, mit gondolnak rólunk. Mutatunk egy kedves véleményt, amit nagyon szívmelengető volt olvasni » » »

„Köszönöm a HUNPARCEL-nek a kitűnő szolgáltatást, megfizethető áron. Minden kérdésemre gyors és segítőkész választ kaptam. A kommunikáció világos és megbízható volt, a csomagok pedig gyorsan és kifogástalan állapotban értek célba. Máskor is szívesen venném majd igénybe munkájukat. Bizalommal ajánlom a HUNPARCEL-t mindenkinek.” (Nagy Réka)

 

Ez pusztán 1 visszajelzés elégedett Ügyfeleink véleményhalmazából, és van ott még, ahonnan ez jött!

Mondanánk szerényen, hogy: „Óh, hát igazán nincs mit!” vagy „Ugyan, semmiség!”

De nem így teszünk! Hosszú évek precizitása, munkamorálja és kitartása eredményezi azt, hogy Partnereink és Ügyfeleink ilyen, vagy ehhez hasonló véleménnyel vannak rólunk!

Írhatnánk viccesen úgy is: nem a szél hordta össze mindezt!

És valóban!

A Hunparcel Group csapata képzett, régóta a flottát erősítő Kollégákból áll, akik szeretik a munkájukat, minden nap mosolyogva érkeznek, világot megváltó lelkesedéssel a Hunparcel falai közé. Na jó, nem mindig, de törekednek rá!

Minden megbízás fontos nekünk, a legkisebbektől a legnagyobbakig, minden Ügyfelet ugyanabban a figyelemben részesítünk és igyekszünk minden megrendelést, megbízást a lehető legprofibb módon kivitelezni.

Tudjuk, hogy csak akkor tudunk hazai és külföldi piacon is helytállni, ha a megoldást és a profizmust a részletekben keressük.

 

De mik is ezek a részletek? Hiszen mondtuk, alaposak vagyunk, mutatjuk tehát:

 

-Több, mint 12 éve született meg, a ma már oly sokak számára ismert név és brand, a Hunparcel.

-Szakmai apparátusunk olyan szakemberekből áll, akiken nem nagyon fog ki egyetlen probléma sem! Higgyék el nekünk, próbáltuk őket többször csőbe húzni: mission impossible!

-A hazai teljes lefedettség után, mely közel 20 nagyváros és vonzáskörzetét jelenti (szerény számításaink után is) külföldi babérokra is törtünk.

-Cégünk London és már teljes Anglia, valamint Magyarország közötti csomagszállítással is foglalkozik. (Mi mondtuk, hogy menő lesz)

-a kedvező árkalkulációs lehetőségek mellett a Hunparcel Group csapata arra is figyelt, hogy Önök a csomagjaikat teljes biztonságban tudják, így kidolgoztak kiváló biztosítási paramétereket is! (Ne feledjék, 12 év)

- még talán Önöknél is jobban szeretnénk, hogy csomagjaik épségben kerüljenek A-ból B-be, sok esetben talán még jobb állapotban is! (Na jó, csak viccelünk! Felújítást nem vállalunk)

-sms rendszert és modern, zökkenőmentes kommunikációs csatornákat alakítottak ki munkatársaink és kezelik azt napi szinten. Az mondjuk tény, hogy sok kávé elfogyasztása után, ami nagyon finom nálunk. Vagy ezt már mondtuk? Ez potenciális Partnereink számára külön öröm lehet egy megbeszélés alkalmával.

-Ugyanúgy, ahogy a belbecs, a külcsín is fontos számunkra, ezért a mikro-makro-közvetlen-közvetett-mindenkori-közeli és távoli környezetünk, autóink, futáraink, és a már-már zavarba ejtően csinos Kolleginák megjelenését sem bíztuk a véletlenre. Tudják, a csomagolás predesztinál a tartalomra is!

A pontosság, a tisztaság, az első (és aztán a többi) benyomás is prioritást élvez nálunk!

 

Szeretnénk, ha a jövőben is megosztanák velünk tapasztalataikat, feltennék nekünk kérdéseiket, további kérésekkel bombáznának minket, és nem utolsó sorban minden alkalommal a Hunparcel-t választanák!

Az elmúlt időszak azt példázza, hogy nem igen van olyan megkeresés, amit nem tudnánk teljesíteni, így bátran ajánljuk magunkat 2022-ben is!

 

Mit gondolnak? Sikerült meggyőzni Önöket?

Ha igen, fel is vehetik a kapcsolatot agyondicsért Munkatársainkkal, az alábbi linken:

 

KAPCSOLAT

Hozzászólások