Csomagküldést vagy a költöztetést válasszam?

Sokan megkérdezik, hogy mikor és hány csomagig érdemes egyik vagy másik szolgáltatásunkat választani. Melyik egyszerűbb, és melyik olcsóbb? Csomagszállítás vagy költözés? Hát most elmondjuk 

Előszőr is térjünk ki a csomagküldés lényegére. Ezt a szolgáltatásunkat igazából 1-3 csomagig javasoljuk, ahol úgynevezett "single" tételekről beszélünk. Vagyis 1-2 doboz maximum egy kerékpár vagy gitár szállításáról van szó. Ezek könnyen kiválaszthatóak a listánkból is, összesíthetőek és fontos megemlíteni hogy már a második tételnél 10% kedvezményt is adunk, ha egy címről megy egy másikra a küldemény. Rendelés leadás végén 3 féle képpen is ki tudjuk fizetni a szállítást, kényelmesen, így nem kell a készpénzzel bajlódni a feladáskor. A csomagoknál természetesen nézzük a méretet és a súlyt is, hogy a megfelelő kategórába tartozik e. ( S,M,L,XL)

Amint sokasodnak és már nem besorolhatóak csomagjaink, egyből érdemes a költöztetés megrendelést választani.

 

A költöztetés megrendelés első lépése, hogy amilyen pontosan csak tudjuk, írjuk le a tervezett szállításra feladandó csomagokat vagy bútorokat, lista szerűen. Ez azért fontos hogy mi is lássuk milyen, jellegű a költözés, mert ebből következik a szolgáltatás ára is. Teljes lakás költözés esetén érdemes a bútorokkal kezdeni, haladva a nagyobbtól a kissebbig, majd megsaccolva a csomagok dobozok mennyiségét majd azokat is leírni. Ha még nem vagyunk biztosak benne hogy mit szeretnénk magunkkal vinni, azt akár külön jelezhetjük a lista végén elkülönítve.

Ilyen esetben opcionális az ingyenes felmérés lehetősége is, amit Budapesten vagy Londonban bármely napon meg tudunk oldani, előre egyeztetett időben. Ezzel is leegyszerüsítve a rendelés pontosságát. 

 

Nemzetközi költöztetés esetén a Hunparcelnél lehetőség van mind Angliában mind Magyarország egész területén a teljes csapatunk mozgatására már 1 től 6 főig, Autóink mindig a közeledben vannak már 3.5 től 12 tonnáig.

Ha teljesen precízek akarunk lenni, akkor érdemes megemlíteni a parkolás lehetőségét valamint az emeletek vagy lépcsők, liftek számát is. Sokszor órákat lehet spórolni egy jól megtervezett munka során, ami a megrendelő javára válik, megkönnyítve a mi munkánkat is.

Gyors kérdésekre telefonon is tudunk válaszolni, vagy tanácsot adni.

Hunparcel™

447 High Rd, London, N12 0AF

004479 38016267 | 003670 2365032

Hozzászólások