A legendás M-es csomag, £30-ért házhoz szállítva

Lassan 3 éve elérhető csomagszállítási rendeszerünk legnépszerübb tagjaaz M-es csomag. Sokan csak alap csomagnak nevezik. A méreteket és súlyt hosszú évek tapasztalatai alapján választottuk. Miért előnyös a rendszer? Elmondjuk.

A rendelést szinte csomagméret megadás nélkül fel tudod adni. Mert mindenkinek van elképzelése, hogy mit szeretne küldeni és nagyjából mekkora lesz, ha még nem is tudja pontosan. Tehát a szolgáltatást már meg tudja rendelni és a csomagot stresszmentesen , kényelmesen el tudja készíteni. Nem kell méretek után kapkodnia és szobai mérlegen ügyetlenkednie, hogy pontosan hány kilós a csomagja. de nézzük az ár érték arányt. Összeszedtük 8 pontban ki mit kap a szolgáltatásért.

Mit takar az összeg és miért ennyi?

1. Az ára £25+ VAT, vagyis az angol áfa tartalom. Ezt a magasabb árbevételü cégek már kötelezően ki kell hogy fizessék az államnak. Tehát az £5-al nem mi rendelkezünk. Így a szállítás valós értéke £25

2. Háztól házig csomagszállítás London és teljes Magyarország területe között. Tehát bárhova küldesz csomagot kishazánkba, egységes árat fizetsz érte, mindkét irnyban.

3. Idő garantált szállítással, Vagyis garantáltan a felvételtől számított 5-7 napon belül kézbesítjük a csomagot. Nálunk nem csak AKÁR vagy LEHET szavakkal illetett szállítási idő van. Hanem a garantált napok és időpontok.

4. Biztosítva van a csomag az út során, összértékben £10000-ig. Vagyis azt szoktuk mondani hogy csomagonknt nagyjából £300-£500 a garantált biztosítási fedezet.

5. Napi csomagfeladás. Londonban és Budapesten már régóta napi szinten gyüjtünk csomagot, ezáltal kézbesítünk is mindkét városban. Autóink úton vannak és könnyen el tudunk kanyarodni újonan beérkezett címek irányába.

6. Flotta és raktárhasználattal összekötött szállítások. Vagyis gyüjtés utána csomagokraktárba mennek, szelektálva lesznek és a megfelelő autóba lesznek behelyezve. Flottánk gondoskodik a folyamatos és akadálymentes szállításban. Nálunk nem kapsz felvétel után telefonhívást hogy lerobbantunk. Mert ha meg is történik a szállítást egy másik autóval folytatjuk zökkenőmentesen.

7. Külső értékmegőrző csomagolás. Vagyis hanyagul csomagolt küldeményeknél közbelépünk! Csomagolunk és foliázunk a sérülések elkerülése végett.Textil bőröndök esetén mindig teszünk védőfóliát. Ezt máshol nem alkalmazzák,CSAK NÁLUNK.

8. Telefonos értesítés, email visszaigazolás, office háttér és diszpécser gondoskodikaz akadálymentes szállításokról és értesítésekről.

Összefoglalva tehát ezt kapja mindenki £30-ért cserébe, forinban árfolyamfüggő de nagyjából 10700 HUF

És hogy, miért válasszon minket csomagküldés esetén?

- gyors email és telefonos válaszadás, azonnali ajánlat

- gyors online megrendelés

- autómatikus visszaigazolás

- kényelmes online fizetés

- 10% kedvezmény jóváírás már a második csomagtól

- ingyenes raktározás

- környezetbarát EURO 5 és 6-os gépjárműpark

 

Amit nem ajánlunk!

Névtelen, nem bejegyzett és nem lekövethető cégek, biztosítással nem rendelkezők autójába betenni a csomagunkat és áron alul elküldeni. Vagy bonyolult procedurával, kalkulátorok átvert értékeivel viaskodva rendelni, amikor még nem is tudja csomagja pontos méretét.

 

Versenyképes áraink a specializált szolgáltatási tevékenységünk és a fókuszált szolgáltatási területre szervezett fuvarok miatt tudnak megmaradni

Összehasonlitás képp lássuk mennyiért tudsz csomagot küldeni másokkal: az adatok 2017 márciusiak. Egy alap esetet vettünk London - Budapest között átlag 25kg-os csomagra, vagyis a mi M-es csomag méretünk

Hozzászólások